martes, 12 de septiembre de 2017

UKELELES

UKELELES

Benvolgudes famílies:
 
Tot just acabat quart de primària els vostres fills i filles es disposen a començar una nova etapa dins l'aprenentatge del llenguatge i l'expressió musical. Aquesta nova etapa és la de la introducció a un instrument musical determinat.

Tradicionalment, per raons lògiques, a la gran majoria de centres l'instrument triat ha estat la flauta però ja fa temps que teníem ganes de canviar aquestes dinàmiques i innovar un poc en el tema musical.

Per això, després de pensar-ho bé i formar-nos posarem en marxa que els alumnes que cursin 5è aprendran a tocar  l'ukelele.

L'experiència ha estat totalment positiva i molt ben valorada per la majoria d’alumnes, famílies i pel professorat de música. 

L’ukelele comparteix amb la flauta alguns aspectes importants (és lleuger i bo de transportar, és petit, no és massa car....) i a més ofereix possibilitats noves com les de poder utilitzar la veu mentre es toca, la de poder fer acords o la d'aprendre a afinar un instrument.

El centre va arribar a un acord amb l’empresa Musicasa per la compra i distribució dels ukeleles entre els nostre alumnes. El model triat és l’Octopus Soprano i l’hem aconseguit al preu de 32 euros (en substitució del preu de llibre de text, que hem llevat). Aquest preu també inclou una funda perquè l’instrument pugui ser transportat sense perill.

Podreu adquirir-lo a la Nostra tenda de roba (davant porteria) a partir del setembre.

Dins l’acord amb Musicasa (Via Roma, La Rambla) s’inclou una rebaixa del 10% a tots aquells alumnes del col·legi Sant Francesc que vulguin adquirir material addicional (cordes, afinadors, manuals, etc...) .

Esperam comptar amb la vostra aprovació i que l'experiència sigui positiva i encoratjadora.

Rebeu una cordial salutació
 

Francesc Batle
Director Acadèmic d’E.I. i E.P
 
 
PD: aquí teniu alguns links interessants per si voleu informació sobre el tema.

http://ukecosas.es/
https://es.wikipedia.org/wiki/Ukelele
http://ukulelespain.com/
http://rincondeluke.blogspot.com.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.